ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕ

ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΗΘΥΜΝΑ ΛΕΣΒΟΣ - ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

Διεύθυνση - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Διεύθυνση: ΑΡΓΕΝΝΟΣ - ΜΗΘΥΜΝΑ Τ.Κ. - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Τ.Κ.: 81104
Περιοχή - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Περιοχή: Λέσβος Κατηγορία - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Τηλέφωνο - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Τηλέφωνο: 2253061792 Fax - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Fax: -
Κινητό - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Κινητό: 6977810275 E-mail - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ E-mail: nikosdimoss@yahoo.gr
Υπεύθυνος - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Υπεύθυνος: ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Ιστοσελίδα:
Τα πάντα για το σπίτι που ονειρεύεστε. Η επιχείρηση ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και κατασκευής. Η πολυετής εμπειρία, η ποιότητα εργασίας καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε μας κάνει να ξεχωρίζουμε στην τοπική αγορά της Λέσβου. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή των θεμέλιων κάθε οικοδομής, κτισίματα, μπετά, επιχρίσματα, θερμομονώσεις με την τελευταία τεχνολογία και την άριστη ποιότητα υλικών για την εξοικονόμηση ενέργ...
Επισκέπτες: 12381

ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΗΘΥΜΝΑ ΛΕΣΒΟΣ - ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΗΘΥΜΝΑ ΛΕΣΒΟΣ - ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

Τα πάντα για το σπίτι που ονειρεύεστε. Η επιχείρηση ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και κατασκευής.

Η πολυετής εμπειρία, η ποιότητα εργασίας καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε μας κάνει να ξεχωρίζουμε στην τοπική αγορά της Λέσβου. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή των θεμέλιων κάθε οικοδομής, κτισίματα, μπετά, επιχρίσματα, θερμομονώσεις με την τελευταία τεχνολογία και την άριστη ποιότητα υλικών για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Επίβλεψη όλων των συνεργείων υδραυλικών εγκαταστάσεων, ηλεκτρολογικά, πλακάκια-μάρμαρα, ελαιοχρωματισμούς, κουφώματα μέχρι την σκεπή. Εσεις εμπιστεύεστε εμάς και εμείς σας παραδίδουμε το κλειδί στο χέρι. Εγγυημένη εργασία αξιοπιστία χρόνου παράδοσης έργου πάντα στις πιο προσιτές τιμές γιατί ο πελάτης για εμάς είναι ξεχωριστός.

Με εκτίμηση

ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ